KRYEFAQJA » Tag Archives: Baerisha

Tag Archives: Baerisha

“Afera CEZ”, Gjykata e Lartë rrëzon Kontrollin e Lartë të Shtetit

Çështja ÇEZ, kërkohet dëshmia e djalit të ish kryeministrit Berisha

Në Shqipëri Gjykata e Lartë rrëzoi kërkesën e formuluar nga Kontrolli i Lartë i Shtetit ndaj ministrit të energjitikës Damian Gjiknuri dhe Avokates së Shtetit Alma Hicka lidhur me çështjen e shumëpërfolur CEZ. KLSH kërkoi shfuqizimin e vendimit të prokurorisë e cili më parë ka pushuar kallëzimin e këtij institucioni …

Më shumë