KRYEFAQJA » Tag Archives: bahskia kolonje

Tag Archives: bahskia kolonje

Zgjedhjet lokale në Kolonjë

bahskia kolonje, zgjedhjet lokale, kryetar bashkie, kolonje,

Kandidati i mazhorancës për kryetar bashkie i Kolonjës, Ilia Stefo u premtoi banorëve të bllokut 1 dhe 2 në Ersekë furnizim me ujë të pijshëm dhe perfundimin e rrugës qe lidh këtë qytet me Korçën brenda këtij mandati. Stefo ftoi zgjedhësit ta mbështesin më 20 nëntor, ndërsa i siguroi se …

Më shumë