KRYEFAQJA » Tag Archives: Banka e Francës

Tag Archives: Banka e Francës

Bankat e Sistemit Evropian ofrojnë mbështetje për Bankën e Shqipërisë

Banka e Francës dhe bankat anëtare të Sistemit Evropian të Bankave Qendrore do të vazhdojnë të ofrojnë mbështetje për Bankën e Shqipërisë. Garancitë i janë dhënë Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Gent Sejko gjatë një vizite pune dyditore pranë Bankës së Francës. Në takime me Guvernatorin e Bankës së Francës, …

Më shumë