KRYEFAQJA » Tag Archives: “Bankers Petrolium”

Tag Archives: “Bankers Petrolium”

“Bankers Petrolium” fiton ndaj Agjensisë Kombëtare të Burimeve Natyrore

Qeveria do të çojë "Bankers petroleum" në arbitrazh

Agjensia Kombëtare e Burimeve Natyrore ka humbur betejen ligjore me kompaninë kanadeze prodhuese të naftës, “Bankers Petrolium” e cila operon prej vitesh në Shqipëri. Audituesit ndërkombëtar “Price Waterhouse Cooper” dhe “Navigant” kanë bërë publik vendimin që i jep të drejtë kompanisë Bankers, duke rrëzuar kështu pretendimet e ngritura nga pala shqiptare. …

Më shumë