KRYEFAQJA » Tag Archives: bariu në Libohovë

Tag Archives: bariu në Libohovë

ISUV:Bariu 56 vjeçar nga Libohova nuk ka vdekur prej antraksit

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë ka konfirmuar nëpërmjet drejtorisë rajonale të Bujqësisë në Gjirokastër se mishi që ka konsumuar bariu në Libohovë nuk ka qënë i infektuar me sëmundjen e Antraksit. Madje drejtori Thoma Puriqi hedh poshtë mundësinë e infektimit të bariut nga Antraksi, duke kundërshtuar kështu edhe provën laboratorike të Institut …

Më shumë