KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkepunim ke

Tag Archives: bashkepunim ke

Kryeministrja Szydło në Tiranë: KE të përshpejtojë hapjen e negociatave me Shqipërinë

Kryeministrja Szydło në Tiranë: KE të përshpejtojë hapjen e negociatave me Shqipërinë

Polonia qëndron në anën e Shqipërisë dhe fton Këshillin e Europës, të dalë me një qëndrim pozitiv për nisjen e negociatat e antarësimit. Opinioni është shprehur nga kryeministrja polake Beata Szydło e cila po viziton Tiranën e ftuar nga homologu shqiptar Edi Rama. Duke vlerësuar reformat e ndërmarra nga Shqipëria …

Më shumë