KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkëpunimin me shqipërinë

Tag Archives: bashkëpunimin me shqipërinë

Peleshi priti sot delegacionin e Qeverisë së Republikes Federale të Gjermanisë

Gjermania do të forcojë bashkëpunimin me Shqipërinë për nxitjen e investimeve në sektorë strategjik si turizmin, bujqësinë, transport dhe infrastrukturë, e kombinuar me nxitjen e punësimit dhe trajnimit profesional. Gjatë një takimi të zhvilluar në ambjentet e kryeministrisë ndërmjet zv/kryeministrit Niko Peleshi dhe delegacionit të Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë …

Më shumë