KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkerendim shqiptaret

Tag Archives: bashkerendim shqiptaret

PD: “Bashkimi dhe bashkërendimi i faktorit shqiptar, strategji për integrimin e shqiptarëve në Ballkan

Zgjedhjet 2017, opozita këmbëngul në votimin dhe numurimin elektronik

Deklarata e përbashkët e partive shqiptare në Maqedoni, është vlerësuar edhe nga PDSH. Në një deklaratë të saj vlerësohet se ky është një lajm i mirë dhe inkurajues për avancimin e të drejtave të shqiptarëve në këtë vend. “Bashkimi dhe bashkërendimi mbi bazën e parimeve dhe qendrimeve demokratike dhe integruese duhet …

Më shumë