KRYEFAQJA » Tag Archives: Bashkia e Tiranë

Tag Archives: Bashkia e Tiranë

KQZ rrëzon kërkesat për referendum

KQZ rrëzon kërkesat për referendum

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka rrëzuar me shumicë votash 3 kërkesa për referendume në lidhje disa projekte të parashikuara për t’u ndërtuar nga Bashkia e Tiranës. Kërkesat ishin paraqitur nga disa pjestarë të shoqërisë civile dhe ishin mbështetur nga PD e opozitës. Bëhej fjalë për ndërtimin e një parkingu tokësor …

Më shumë

Vijon projekti për rijetëzimin e Parkut të Liqenit, Bashkia e Tiranës mbjell edhe 200 qershi japoneze

Bashkia e Tiranës është e vendosur që ta shndërrojë Parkun e Liqenit Artificial në një qendër të vërtetë çlodhëse dhe argëtuese për të gjitha moshat. Pavarësisht përpjekjeve për të penguar projektet e zhvillimit të këtij parku, Bashkia e Tiranës ka vijuar edhe këtë fundjavë me mbjelljen e pemëve dhe shtimin …

Më shumë