KRYEFAQJA » Tag Archives: Bashkim”

Tag Archives: Bashkim”

PD: “Bashkimi dhe bashkërendimi i faktorit shqiptar, strategji për integrimin e shqiptarëve në Ballkan

Zgjedhjet 2017, opozita këmbëngul në votimin dhe numurimin elektronik

Deklarata e përbashkët e partive shqiptare në Maqedoni, është vlerësuar edhe nga PDSH. Në një deklaratë të saj vlerësohet se ky është një lajm i mirë dhe inkurajues për avancimin e të drejtave të shqiptarëve në këtë vend. “Bashkimi dhe bashkërendimi mbi bazën e parimeve dhe qendrimeve demokratike dhe integruese duhet …

Më shumë

Stamboll, “Drejtësi, Paqe, Bashkim” tema e samitit të OBI

Stamboll, "Drejtësi, Paqe, Bashkim" tema e samitit të OBI

Në Stamboll vijojnë punimet e Samitit të 13-të të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik. Në të marrin pjesë udheheqës nga mbi 30 shtete të ndryshme anëtare të kësaj organizate. Kryeministri i Turqisë Ahmet Davutoglu u bëri thirrje pjesëmarrësve në Samit që të mbështesin një qëndrim të përbashkët përballë identifikimit të islamit …

Më shumë