KRYEFAQJA » Tag Archives: Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë

Tag Archives: Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë

Sipërmarrësit pro ndryshimeve në ligjin për dhomat e tregëtisë

Sipërmarrësit pro ndryshimeve në ligjin për dhomat e tregëtisë

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë nënshkroi të martën një deklaratë me të cilën iu drejtohet komisioneve parlamentare të parlamentit për përshpejtimin e procesit të diskutimit e miratimit të p/ligjit “Për dhomat e tregtisë”. Nënshkrimi u bë pas një tryeze diskutimi të zhvilluar të martën në Tiranë. …

Më shumë