KRYEFAQJA » Tag Archives: Bashkinë e Dibrës

Tag Archives: Bashkinë e Dibrës

Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë raport paraprak për zgjedhjet bashkiake në Dibër

Dy ditë para zgjedhjeve të parakohshme për zgjedhjen e kreut të Bashkisë Dibër, Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë bëri publik raportin e ndërmjetëm për ecurinë e deritanishme të procesit zgjedhor. Koalicioni ka vërejtur se situata parazgjedhore ka shfaqur disa probleme, kryesisht në paqartësinë e financimit të partive politike, mostrajnimin e komisionerëve …

Më shumë

Gjykata administrative rrëzon kërkesën e PS-së për zgjedhjet në Bashkinë e Dibrës

Rama sulmon Gjykatën Administrative: "Një kasap më shumë në rrugën e tregut të sipërmarrësve"

Gjykata Administrative ka rrëzuar kërkesën e Partisë Socialiste lidhur me datën e zgjedhjeve në Bashkinë e Dibrës. Socialistët kërkonin rrëzimin e dekretit të presidentit Nishani për caktimin e datës së zgjedhjeve në këtë bashki. Me rrëzimin e kërkesës vijon të mbetet në fuqi dekreti i presidentit dhe data e zgjedhjeve …

Më shumë