KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkisë së Krujës

Tag Archives: bashkisë së Krujës

Fermerët të shqetësuar nga dermatoza nodulare: Sëmundja po përhapet me shpejtësi

Në shumë fshatra të bashkisë së Krujës është vënë re përhapja e sëmundjes së lëkurës gungore tek lopët, ose siç njihet ndryshe dermatoza nodulare. Fermerët thonë se deri tani kanë ngordhur të paktën 6 lopë dhe sëmundja po përhapet me shpejtësi në të gjithë rajonin ku po konstatohen shenja të …

Më shumë