KRYEFAQJA » Tag Archives: BE-në

Tag Archives: BE-në

Rusia akuzon NATO-n, BE-në dhe Shqipërinë, për përzierje në Maqedoni

Rusia ka akuzuar NATO-n, Bashkimin evropian dhe Shqipërinë, për përpjekje për imponim të qeverisë pro-shqiptare në Maqedoni, një vend që është përfshirë nga kriza politike, pas zgjedhjeve të mbajtura në dhjetor të vitit të kaluar. “Me bashkëpunim aktiv të zyrtarëve të BE-së dhe NATO-s, një “platformë shqiptare” e krijuar në …

Më shumë