KRYEFAQJA » Tag Archives: Bënjë

Tag Archives: Bënjë

Përmeti, zona e mbrojtur

Permeti zone e mbrojtur

“Dhënia e statusit zonë e mbrojtur pjesës karakteristike të qytetit të Përmetit do të nxisë restaurimin e këtyre vlerave si dhe zhvillimin e turizmit familjar”. Kështu shprehen përfaqsuesit e Bashkisë së Përmetit në lidhje me shpalljen zonë e mbrojtur nga Ministria e Kultures të lagjeve karakteristike të qytetit. Në këtë …

Më shumë