KRYEFAQJA » Tag Archives: Beragozhde

Tag Archives: Beragozhde

Bombolat e gazit rrezik real

Prezantohet “Masterplani i Gazit për Shqipërinë”

Inspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial, bëri të njohur të mërkurën për median aktivitetin e tij gjatë vitit 2015, si dhe ditët e para për vitin 2016. Vitin e kaluar janë kryer gjithsej 1 440 inspektime dhe kontrolluar 3 260 paisje. Inspektoriati ka gjatur parregullsi dhe ka vendosur gjoba me një …

Më shumë