KRYEFAQJA » Tag Archives: Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Tag Archives: Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Kryeveprat e Naim Frasherit në format dixhital

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, ka gjetur një mënyrë origjinale për të përkujtuar 170-vjetorin e lindjes së një nga figurave më të rëndësishme të rilindjes kombëtare shqiptare, Naim Frashëri. Në faqen zyrtare të BKSH-së (www.bksh.al) ajo publikoi editimin digjital të veprave të tij.   Vepra mund të lexohet dhe shkarkohet nga të gjithë pajisjet …

Më shumë