KRYEFAQJA » Tag Archives: bimet mjekesore aromatike

Tag Archives: bimet mjekesore aromatike

Bimët aromatike mjeksore në krye të eksporteve shqiptare

Bimët aromatike mjeksore në krye të eksporteve shqiptare

Bimët aromatike mjeksore përbëjnë sektorin pararojë të eksporteve shqiptare. Ky është vlerësimi i ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave Edmond Panariti në Kongresin Kombëtar të Industrisë së Bimëve Aromatike dhe Mjeksore, që zhvilloi punimet të enjten në Tiranë. Sipas zotit Panariti sherebela “Made in Albania” zotëron një …

Më shumë