KRYEFAQJA » Tag Archives: biznesi i vogel

Tag Archives: biznesi i vogel

Tatimet, thirrje biznesit të vogël për vetëdeklarimet

Tatimet, thirrje biznesit të vogël për vetëdeklarimet

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve i është drejtuar përmes një njoftimi zyrtar sipërmarrësve të kategorisë së biznesit të vogël me TVSH dhe pa TVSH, duke iu kërkuar që të rishikojnë edhe një herë deklarimet e tyre për shitje/blerjet. “Nga të dhënat aktuale në sistemin elektronik, mbështetur në vetëdeklarimin tuaj, rezulton …

Më shumë