KRYEFAQJA » Tag Archives: bojkoton

Tag Archives: bojkoton

Kosovë, opozita bojkoton mbledhjet e Kryesisë së Kuvendit

Përfaqësuesit e opozitës  në Kosovë kanë bojkotuar edhe mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit atje. Në mbledhjen e sotme të shefave të grupeve parlamentare, përfaqësuesit e opozitës nuk ishin të pranishëm. Nënkryetaret dhe shefat e grupeve parlamentare të tri partive opozitare e kanë bojkotuar mbledhjen e kryesisë, si pjesë e bojkotit të punës …

Më shumë