KRYEFAQJA » Tag Archives: Bordi i Federatave të Futbollit

Tag Archives: Bordi i Federatave të Futbollit

Pas vijës fatale të portës, bota e futbollit bën një tjetër lëshim historik

Pas vijës fatale të portës, bota e futbollit bën një tjetër lëshim historik

Blater dhe Platini tashmë janë tretur në horizontin e futbollit dhe bashkë me ta, edhe qëndresa për t’i bërë ballë teknologjisë në fushat e futbollit. Bordi i Federatave të Futbollit (IFAB) vendosi që sistemi i ri teknologjik i përsëritjes së rasteve të diskutueshme në fushat e futbollit të testohet fillimisht …

Më shumë