KRYEFAQJA » Tag Archives: borpastruese

Tag Archives: borpastruese

Ngricat vështirësojnë qarkullimin

Ngricat vështirësojnë qarkullimin

Reshjet e dëborës gati janë ndërprerë, por temperaturat shumë të ulëta në të gjithë vendin, kanë vështirësuar qarkullimin. Emergjencat Civile njoftojnë se disa akse rrugore rurale në zona të thella malore nuk ka qenë e mundur të hapen plotësisht. Akset nacionale janë plotësisht të qarkullueshme dhe vetëm në disa segmente …

Më shumë