KRYEFAQJA » Tag Archives: Bosnjë Hercegovinës

Tag Archives: Bosnjë Hercegovinës

Rama: Do heqim barrierat jotarifore me disa vende të Ballkanit

Rama: Do heqim barrierat jotarifore me vendet e Ballkanit

Gjashtë vende të rajonit të Ballkanit, kanë mbështetur propozimin e Shqipërisë për të lehtësuar shkëmbimet tregtare. Kjo është bërë e ditur nga kryeministri shqiptar Edi Rama, pas përfundimit të Samitit të Parisit. Sipas marrëveshjes nga shtatori shkëmbimet tregtare mes Shqipërisë, Serbisë, Bosnjë Hercegovinës, Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Kroacisë do të …

Më shumë