KRYEFAQJA » Tag Archives: bosnje-Irlandë 1-1

Tag Archives: bosnje-Irlandë 1-1

Play-off-i për Euro 2016: Irlanda merr një barazim të çmuar në Bosnje

Play-off-i për Euro 2016: Irlanda merr një barazim të çmuar në Bosnje

Në ndeshjen e dytë play-off-it, takimi i vajtjes, u vunë përballë njëra tjetrës Bosnja dhe Irlanda. Të zotët e shtëpisë janë të avantazhuar sipas kuotave të bookmaker-ave por dhe disa mungesave të rëndësishme në radhët e Irlandës. Duke e ditur se çfarë është në lojë, dy skuadrat e fillojnë ndeshjen …

Më shumë