KRYEFAQJA » Tag Archives: Brazilianët protestuan kundër presidentes Dilma Ruses dhe ish-presidentit Luiz Inasio da Silva

Tag Archives: Brazilianët protestuan kundër presidentes Dilma Ruses dhe ish-presidentit Luiz Inasio da Silva