KRYEFAQJA » Tag Archives: “Brenga ime shqiptare”

Tag Archives: “Brenga ime shqiptare”

“Brenga ime shqiptare” Aldo Renato Terrusi promovohet në Bibliotekën Kombëtare

“Brenga ime shqiptare” Aldo Renato Terrusi promovohet në Bibliotekën Kombëtare

Një shtegtim në kërkim të origjinës dhe historisë së vet, por mbi të gjitha në kërkim të eshtrave të babait, vdekur në vitin 1952 në burgun e Burrelit. I tillë mund të përkufizohet libri “Brenga ime shqiptare” me autor italianin Aldo Renato Terrusi, promovuar në Bibliotekën Kombëtare. Brenga ime, rrëfen …

Më shumë