KRYEFAQJA » Tag Archives: brigjet

Tag Archives: brigjet

Refugjatët në brigjet turke

Refugjatët në brigjet turke

Me gjithë masat e marra nga autoritetet turke, 875 refugjatë ia kane dalë të zbarkojnë në brigjet greke. Kjo ka ndodhur pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes BE-Turqi. Ndërkohë i’u është ndaluar kalimi 2 mijë prej tyre. Sipas marrëveshjes së arritur në Bruksel ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Turqisë me qëllim parandalimin e vdekjeve në …

Më shumë