KRYEFAQJA » Tag Archives: Bruce Springsteen

Tag Archives: Bruce Springsteen

Obama nderon 21 qytetarë amerikanë për merita të veçanta

Obama nderon 21 qytetarë amerikanë për merita të veçanta

Presidenti Barak Obama nderoi me Medaljen e Lirisë 21 qytetarë amerikanë për merita të veçanta. Mes fituesve të medaljes kishte filantropistë, artistë, shkencëtarë dhe personalitete të angazhuar fuqishëm në çështje sociale. Në fjalën e tij presidenti Obama tha se çdo njëri prej fituesve të medaljes shërben si thirrje për të …

Më shumë