KRYEFAQJA » Tag Archives: Bujqësia shqiptare

Tag Archives: Bujqësia shqiptare

Rama vizitë në Myzeqe

Agis.al, në ndihmë të bujqësisë

Bujqësia shqiptare çdo ditë e më shumë sjell shëmbuj të ringritjes dhe zhvillimit të saj. Kryeministri Edi Rama ishte të martën në Krutje në zonën e Myzeqesë, ku vizitoi impiantin e serave “Agrocon” i cili e destinon prodhimin vetëm për eksport. Ai është pjesë e programit “Agro100″ që synon trefishimin …

Më shumë