KRYEFAQJA » Tag Archives: bullizmi ne shkolla femijet

Tag Archives: bullizmi ne shkolla femijet

Bullizmi në shkolla

social bullizmi ne shkolla femijet

Përdorimi i rrjeteve sociale dhe apo edhe chatimi shpesh herë bëhen burim kryesor i gjenerimit të konflikteve dhe ushtrimit të dhunës mes adoleshentëve brenda ambjenteve të shkollës. Të tilla konflikte ku viktima janë fëmijet dhe abuzuesit bashkëmoshatarët e tyre, janë shtuar shumë këto vitet e fundit. I tillë është edhe …

Më shumë