KRYEFAQJA » Tag Archives: Bursa bujqësore

Tag Archives: Bursa bujqësore

Prezantohet Bursa Bujqësore

Në Ministrinë e Bujqësisë dhe Ushqimit është prezantuar mekanizmi i mbikëqyrjes së tregut bujqësor, i njohur si Bursa Bujqësore. Për ministrin Edmond Panariti kjo bursë do të shërbejë për një vendosje të balancës mes prodhuesit dhe grumbulluesit, por edhe për qytetarin. Të interesuarit do të kenë mundësi të shohin dhe …

Më shumë