KRYEFAQJA » Tag Archives: bush

Tag Archives: bush

Obama premton trazicion të kujdeshëm, por vigjilent ndaj Trampit

Obama premton trazicion të kujdeshëm, por vigjilent ndaj Trampit

Presidenti amerikan, Barack Obama dha lamtumirën e tij në skenën ndërkombëtare duke premtuar një tranzicion të kujdesshshëm, por vigjilent me pasardhësin e tij, Donald Trump, eksperienca e të cilit, personaliteti i vrazhdë dhe deklaratat tronditëse kanë ngjallur dyshime dhe shqetësim në botë. Presidenti amerikan, i cili do të largohet nga …

Më shumë