KRYEFAQJA » Tag Archives: buxheti përmes skemave kombëtare në bujqësi

Tag Archives: buxheti përmes skemave kombëtare në bujqësi

Panariti, “Rritja e kreditimit është jetike për bujqësinë”

Mënyra më e mirë se si ne duhet për të ndihmuar bizneset është mbështetja që i japim reformës në sektorin e drejtësisë dhe gjyqësorit, kështu u shpreh ndihmës administratori i përgjithshëm i USAID për Europën dhe Azinë, Thomas Melia në konferencën për mbështetjen për të ardhmen në bujqësinë shqiptare. Ndërkohë …

Më shumë