KRYEFAQJA » Tag Archives: buxheti shtetit

Tag Archives: buxheti shtetit

FMN paralajmeron: mbroni buxhetin nga zgjedhjet

Fondi monetar ndërkombetar druhet se zgjedhjet e ardhshme parlamentare mund të rrezikojnë ecurin e reformave kryesore të ndërmarra në vend, ate të energjisë dhe luftën ndaj ekonomisë informale. Në raportin e fundit, ekspertët e FMN-së paralajmërojnë qeverinë të tregohet e kujdesshme pasi afrimi i zgjedhjeve të 2017 mund të zbehin disiplinën …

Më shumë