KRYEFAQJA » Tag Archives: Cameron

Tag Archives: Cameron

Rinis fushata në Britani

Rinis fushata në Britani

Pas një ndërprerjeje dy ditore të fushatës britanike “Pro” apo “Kundër” qëndrimit të vendit në BE, palët iu rikthyen fjalimeve në mbështetje të pozicionit të tyre. Kryeministri britanik, Dejvid Kameron, vazhdon të këmbëngulë se Mbretëria e Bashkuar ballafaqohet me një zgjidhje ekzistenciale në referendumin e 23 qershorit, duke e cilësuar …

Më shumë

Britani e Madhe, Mbretëresha Elizabeth II: Ekstremizmi do të luftohet në të gjitha format

Mbretëresha e Britanisë së Madhe, Elizabeth II, ka shpalosur planet e kryeministrit britanik, David Kameron, për të riparuar burgjet dhe për të ndihmuar të varfrit, të dyja këto pjesë e një axhende për reforma sociale. Në fjalimin vjetor përpara Dhomës së Lartë të Parlamentit, Mbretëresha ka thënë se po planifikohen …

Më shumë

Londër, samiti kundër korrupsionit. Cameron: Ekstremizmi luftohet duke ndaluar korrupsionin

Ndalimi i korrupsionit është i nevojshëm për të luftuar ekstremizmin. Kështu deklaroi David Cameron, Kryeministri i Britanisë së Madhe në samitin ndërkombëtar kundër korrupsionit në Londër. Samiti ishtë pjesë e përpjekjeve të Cameron për të krijuar një angazhim më të madh global për të luftuar korrupsionin. Më herët zyrtarë të …

Më shumë

Në Londër po mbahet samiti ndërkombëtar kundër korrupsionit. Cameron: Panamaja do të ndajë informacione për taksat

Ne Londër po mbahet samiti ndërkombëtar kundër korrupsionit. Kryeministri i Britanisë së Madhe, David Cameron, paralajmëroi se Panamaja do të ndajë informacione për taksat, si pjesë e programit për këmbim automatik të taksave, në kuadër të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik. Cameron tha se kjo është vetëm një nga …

Më shumë