KRYEFAQJA » Tag Archives: capoluongo

Tag Archives: capoluongo

Xhafaj: Të nisin urgjentisht operacionet italo-shqiptare kundër kultivimit të kanabisit

Xhafaj: Të nisin urgjentisht operacionet italo-shqiptare kundër kultivimit të kanabisit

Ministri i brendshëm Fatmir Xhafaj ka theksuar nevojën urgjente të nisjes së operacioneve të përbashkëta italo-shqiptare në luftën kundër kultivimit të kanabisit në të gjithë territorin e Shqipërisë, si dhe për goditjen e grupeve kriminale në këtë fazë. Këtë kërkesë zoti Xhafa ja ka drejtuar delegacionit të misionit italian INTERFORZE …

Më shumë