KRYEFAQJA » Tag Archives: celsi i qytetit

Tag Archives: celsi i qytetit

Sir Noel Robert Malcolmit i dorëzohet “Çelësi i qytetit ” të Tiranës

Sir Noel Robert Malcolmit i dorëzohet "Çelësi i qytetit " të Tiranës

Bashkia e Tiranës ka nderuar me simbolin e Tiranës “Çelësin e qytetit” gazetarin, historianin dhe akademikun britanik, Sir Noel Robert Malcolm. Motivacioni sipas kreut të bashkisë Erion Veliaj është për kontributin e dhënë me studimet e tij për historinë e Shqipërisë dhe shqiptarëve. “Miqtë duhen për të rrëfyer historinë dhe …

Më shumë