KRYEFAQJA » Tag Archives: cendrowic

Tag Archives: cendrowic

Ekonomitë e vogla të rajonit dhe sfida e integrimit në BE

Ekonomitë e vogla të rajonit dhe sfida integrimit në BE

Këshilli Bashkëpunimit Rajonal organizoi në Sarajevë takimin e tretë për Koordinimin e Donatorëve në Ballkanin Perëndimor. Takimi shërben si një platformë për diskutimin e planeve aktuale dhe të ardhshme të donatorëve, si dhe për nevojat dhe prioritetet për periudhën 2017 – periudhën 2019. Sekretari i përgjithshëm i KBR Goran Svilanoviç, …

Më shumë