KRYEFAQJA » Tag Archives: Ceremoni

Tag Archives: Ceremoni

Nderohen ushtarët dhe civilët britanikë të rënë në Shqipëri gjatë Luftës së Dytë Botërore

Në ditën e Kujtesës u nderuan sot në Tiranë ushtarët dhe civilët britanikë të rënë në Shqipëri gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe që prehen përjetësisht në Memorialin tek Parku Kombëtar të Liqenit Artificial. Gjatë shërbesës fetare është përkutjuar edhe Kapiteni shqiptar Feti Vogli, i cili humbi jetën në Afganistan …

Më shumë

Shenjtërimi i Nënë Terezës, 100 mijë besimtarë pritet të marrin pjesë në cermoni

Shenjtërimi i Nënë Terezës, 100 mijë besimtarë pritet të marrin pjesë në cermoni

Të paktën 100 mijë besimtarë, mes tyre shumë shqiptarë, pritet të marrin pjesë në ceremoninë e Shenjtërimit të Nënë Terezës në Vatikan.  Ceremonia do të zhvillohet nën masa të larta të sigurisë, sipas një plani të hartuar nga Prefektura e Romës. Një ditë më parë Papa Françesku përshëndet të pranishmit …

Më shumë