KRYEFAQJA » Tag Archives: ceremoninë e diplomimit të magjistratëve

Tag Archives: ceremoninë e diplomimit të magjistratëve

Lu: Koha e gjykatësve dhe prokurorëve të korruptuar ka përfunduar

Ambasadori Lu optimist: "2017-ta do të jetë vit i shkëlqyer për Shqipërinë"

Diplomatët e huaj të rëndësishëm në vendit tonë i kërkuan magjistrantëve të rinj të mos bien pre e presioneve apo korrupsionit gjatë dhënies së drejtësisë në karierën e tyre. Në ceremoninë e diplomimit të magjistratëve të rinj ambasadori amerikan Donald Lu përcolli mesazhe të forta për një drejtësi të pakorruptuar, ndërsa …

Më shumë