KRYEFAQJA » Tag Archives: ceshtja CEZ

Tag Archives: ceshtja CEZ

Nis punën komisioni hetimor i “CEZ” pas disa javësh nga miratimi i tij

Komisioni hetimor i cili do të punoje për verifikimin e zbatimit të legjislacionit në fuqi dhe mbrojtjen e interesit të shtetit shqiptar gjatë procedurave për realizimin e marrëveshjes për zgjidhjen me mirëkuptim ndërmjet Shqipërisë dhe shoqërisë CEZ ka filluar punën pas disa javësh nga miratimi në seancë plenare i këtij …

Më shumë