KRYEFAQJA » Tag Archives: Çështjet e Brendshme dhe Shtetësi

Tag Archives: Çështjet e Brendshme dhe Shtetësi

Avramopulos për krizën e refugjatëve: “Shqipëria nuk do gjendet vetëm në këtë çështje”

Avramopulos për krizën e refugjatëve: "Shqipëria nuk do gjendet vetëm në këtë çështje"

Kriza e refugjatëve me të cilën po përballen vendet e Europës dhe veçanërisht vendet e Ballkanit, kanë dominuar në takimet intensive që Komisionerin e Bashkimit Europian për Migrimin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësi, Dimitris Avramopulos, zhvilloi të premten në Tiranë. Pas takimeve me kryeministrin Rama, presidentin Nishani, ministrin e jashtëm …

Më shumë