KRYEFAQJA » Tag Archives: Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë

Tag Archives: Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë

Meta drekë pune me Avramopoulos

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta zhvilloi sot një drekë pune me Komisionerin e Bashkimit Evropian për Migrimin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë z. Dimitris Avramopoulos me të cilin biseduan rreth krizës së refugjatëve dhe mbi forcimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë evropiane. Duke biseduar mbi situatën e fundit …

Më shumë