KRYEFAQJA » Tag Archives: checkupi falas

Tag Archives: checkupi falas

“Check up”-i, debat në komisionin parlamentar të shëndetësisë

"Check up"-i, debat në komisionin parlamentar të shëndetësisë

Kontrolli shëndetësor i popullatës i njohur me emrin “Check up” është debatuar me tone të ashpra të martën në komisionin parlamentar të shëndetësisë. Protagonistë u bënë ministri i shëndetësisë Ilir Beqja dhe kryetarja e komisionit të Shëndetësisë, deputetja demokrate Albana Vokshi. Sipas zotit Beqja numri i personave të kontrolluar është …

Më shumë