KRYEFAQJA » Tag Archives: chen lei

Tag Archives: chen lei

Shqipëria dhe Kina nënshkruajnë memorandum për administrimit dhe menaxhimit e ujrave

Shqipëria dhe Kina nënshkruajnë memorandum për administrimit dhe menaxhimit e ujrave

Shqipëria dhe Kina do të bashkëpunojnë në fushën e administrimit dhe menaxhimit të integruar të ujrave. Një memorandum i posaçëm është nënshkruan të mërkurën në Pekin nga ministrat e bujqësisë të të dy vendeve. Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, Edmond Panariti, ndërsa falenderoi homologun e tij …

Më shumë