KRYEFAQJA » Tag Archives: Chen Shuang

Tag Archives: Chen Shuang

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar "Nënë Tereza"

China Everbright Limited, një kompani ndërkombëtare investimesh dhe menaxhimi të aseteve e vendosur në Hong Kong, ka marrë në zotërim 100 përqind të kapitalit aksionar të Tirana International Airport (TIA). Njoftimi është dhënë për mediat nga Rolf Castro-Vasquez, Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s. “Me kënaqësi njoftojmë një epokë ndryshimi …

Më shumë