KRYEFAQJA » Tag Archives: cilesi

Tag Archives: cilesi

Kontroll për cilësinë e karburanteve

Sarandë, vrasje në një pikë karburantesh

Inspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka vijuar intensivisht inspektimet në të gjitha subjektet e tregtimit me shumicë e pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse. Gjatë muajit maj, inspektorët kanë ushtruar kontrolle në të gjithë vendin, duke gjobitur 19 subjekte, të cilat rezultuan në shkelje të ligjit. Inspektoriati, parashikon të …

Më shumë