KRYEFAQJA » Tag Archives: çmontimi

Tag Archives: çmontimi

Ndalohet ish drejtori i Uzinës së Lëndëve Plasëse Mjekës

Ndalohet ish drejtori i Uzinës së Lëndëve Plasëse Mjekës

Ih-drejtori i Uzinës së Lëndëve Plasëse Mjekës Elbasan është ndaluar nga policia pasi ndaj tij rëndon akuza “Shpërdorim detyre” dhe “Shkelje të barazisë së pjesmarrësve në tendera apo ankande publike”. Afro dy javë më parë policia kishte ndaluar katër zyrtarë të tjerë të po kësaj Uzine, ndërsa ish-drejtori, tashmë i …

Më shumë