KRYEFAQJA » Tag Archives: dakordesine

Tag Archives: dakordesine

Rama e Meta përshëndesin dakordësinë e arritur për reformën në drejtësi

Dakortësia për reformën në drejtësi është përshëndetur nga Kryetari i Kuvendit Ilir Meta, i cili marrëveshjen e arritur e quajti shenjë pjekurie dhe bashkimi dhe falenderoi palët negociuese, Kryeministrin Rama, Kryetarin e PD Basha dhe ambasadorët Lu dhe Vlahutin. Njëkohësisht z.Meta ftoi të formalizojnë procesin me votën unanime në Kuvend. …

Më shumë