KRYEFAQJA » Tag Archives: datën e zgjedhjeve

Tag Archives: datën e zgjedhjeve

Gjykata administrative rrëzon kërkesën e PS-së për zgjedhjet në Bashkinë e Dibrës

Rama sulmon Gjykatën Administrative: "Një kasap më shumë në rrugën e tregut të sipërmarrësve"

Gjykata Administrative ka rrëzuar kërkesën e Partisë Socialiste lidhur me datën e zgjedhjeve në Bashkinë e Dibrës. Socialistët kërkonin rrëzimin e dekretit të presidentit Nishani për caktimin e datës së zgjedhjeve në këtë bashki. Me rrëzimin e kërkesës vijon të mbetet në fuqi dekreti i presidentit dhe data e zgjedhjeve …

Më shumë